over JP WebService

JP WebService is een webdesign & websupport onderneming die websites maakt voor particulieren, ZZP-ers, kleine ondernemingen en non-profit organisaties.

JP staat voor Jean-Paul, de ontwerper en bedenker van deze website. JP heeft al geruime tijd ervaring met het bouwen van websites met behulp van het CMS WordPress. (CMS staat voor content management system)
Ook het maken van Android en iOS apps, het werken met computers, software en internet doet JP al sinds het begin van het internet eind jaren 80.

Een eigen website is tegenwoordig onmisbaar als het gaat om het vindbaar zijn voor uw klanten en relaties. Uw klant zoekt altijd eerst op internet naar producten en diensten, en gaat dan vervolgens vergelijken en uiteindelijk beslist hij/zij om uw product te kopen of uw diensten af te nemen. Als u dan vindbaar bent met een goede website, duidelijk leesbaar, goed te navigeren en met de juiste actuele informatie, dan is de kans groot dat de klant voor u kiest.

JP Webservice maakt websites, geheel naar uw wens, van eenvoudig tot redelijk complex.

Van begin tot eind kunt u rekenen op een enthousiaste samenwerking met u, in een geheel ongedwongen sfeer, waarbij uw wensen en ideeen samen met JP tot uiting worden gebracht in een mooie website waar u tevreden mee bent.